Рифовете му на китара са гениални. Но в последните, хм... 20-30

...
Рифовете му на китара са гениални. Но в последните, хм... 20-30
Коментари Харесай

Вицовете, рифовете, самочувствието и един търкалящ се камък

Рифовете му на китара са гениални. Но в последните, хм... 20-30 години дълголетието му като че ли открадна шоуто - той е мотив за безкрайни вицове и глуми. Ето два: 

Отнасяйки се по този начин безчовечен с природата, би трябвало да към този момент да спрем и да се замислим какъв свят ще оставим на Кийт Ричардс.

Или:

Диего Армандо Марадона живя едвам до 60, а Кийт Ричардс е жив. Значи казусът не е в кокаина - в спорта е.

Киф... Така динозавърът - солокитарист на Rolling Stones изговаря по-скоро името си. Казват, че за разлика от сър Мик Джагър и другите от тази порода, хвърчащи с частните си хеликоптери в компанията на пълчища от юристи, той е милионерът, който може да намерите заран на някое кьоше в Ню Йорк да се търкаля около бутилка водка с бездомните пияници. 

Е, към този момент е изтрезнял, де... вероятно:



Тази заран по БНР един от най-големите познавачи на рокмузиката у нас - Ивайло Кицов означи, че в навечерието на новия си - де бе, без подбив! - албум Hackney Diamonds, Rolling Stones бяха общо на 395 години. Е, от през днешния ден са 396.

Естествено, постоянно би трябвало да си припомняме, че някой - преди да стане хулиганстваща рок пиянка, в действителност е отличен създател, необикновен музикант, с душа на стихотворец... Сър Кийт е последният човек, който страда от липса на самочувсвие - споделяйки с публиката тези си качества.

Например вие какъв брой индивида познавате, които имат д... да кажат искрено, че считат " Металика " и " Блек Сабат " за едни и огромни смехории.

Очарователен бе и " рицарският " неприсъствен разговор със сър Елтън Джон, когато последният - във връзка гибелта на лейди Даяна, преработи остаряла ария, писана за гибелта на Мерилин Монро. Ние не знаем на какво е бил Кийт тогава, само че сподели, че Елтън Джон ставал единствено да написа " лигави балади за умрели русокоски ". Естествено, последният - с типичната за британците низост и изисканост му отговори просто, че е " артритна маймуна "... 

Част от прекрасния му темперамент може. 

Кийт има такава разкошно реалистична себеоценка, че една от знаковите песни, които пее като соловокал, се споделя The Worst



На горното видео с Уили Нелсън и Шерил Кроу е напълно млад... може би някъде на 60-70 - знае ли човек!

Извън шегата е просто неуместно и извънредно нескромно да изреждаме музикалните достолепия на сър КиФ... Като да вземем за пример това - по какъв начин е допустимо да си от Дартфорд, Англия, а дотам душата ти, всяка твоя струна и всеки един (артритен!) пръст да дишат потен, неповторим, мисисипски блус:



Та, по този начин, в случай че и ви е сте се посмели на гърба на този 80-годишен същински ходещ спиртосан Пантеон на рокмузиката, пуснете си нещо - най-добре от старите години...



И не просто си пуснете, ами и си отворете, че и си сипете, нищо че е заран - това на сър Кийт в никакъв случай не му е пречело.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР